ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση το Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, μετά την επιστολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, και τα όσα καταγγέλλει για την εμπλοκή της κυβέρνηση στην δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.
Όπως αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, με τις νέες καταγγελίες του κ. Αγγελή, «επιβεβαιώνεται ότι στην υπόθεση της Novartis στήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια πρωτοφανής σκευωρία στην οποία μετείχαν κορυφαία στελέχη της».
Αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι στην υπόθεση της Novartis στήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια πρωτοφανής σκευωρία στην οποία μετείχαν κορυφαία στελέχη της. Η ΝΔ θεωρεί αυτονόητο ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψει σε κάθε της λεπτομέρεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έπεσε… χρήμα! Οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού
- Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Προηγούνται οι Λάτβαλα – Άσι
- Αποκαταστάθηκε η λειτουργία στο Μετρό Θεσσαλονίκης – Κανονικά τα δρομολόγια
- Ο μυστικός κόσμος της γυναίκας στην αρχαιότητα Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου: Γράφει ο δρ Νίκος Παπαδημητρίου
