array(0) {
}
        
    
Menu
3.11%
Τζίρος: 159.11 εκατ.

ΑΒΑΞ: Περιθώριο ανόδου έως 50% βλέπουν Eurobank και Πειραιώς

Life & Style

Ο ΑNT1 ανανέωσε τη συνεργασία του με το Γιώργο Παπαδάκη

NewsRoom
Γιώργος Παπαδάκης
Comments

Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», είναι ο άνθρωπος που κυριολεκτικά κρατάει ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.  Η πορεία του είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, η συνεργασία του με τον δημοσιογράφο συνεχίζεται για 1+1 χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική  συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια». 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Akylas-Eurovision: Το σκηνικό, οι αναφορές στην αρχαιότητα και οι συμβολισμοί
Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με τόσα ρεκόρ… ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί
Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
Met Gala 2026: Όταν η τέχνη του μετάλλου συνάντησε τη θηλυκότητα δια χειρός Celia Kritharioti!
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί
Μαρία Σάκκαρη: Τι δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον γάμο τους (video)