ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τασούλας: «Όχι» σε Τσίπρα για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015
Στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, θα δεχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου o πρωθυπουργός να του ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα».
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής, όπου και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οργή Τραμπ για Χαμενεΐ: «Τον έσωσα από σίγουρο θάνατο και δεν είπε ευχαριστώ»
- Wall Street: Με ισχυρά κέρδη κλείνουν την εβδομάδα οι δείκτες – Άνοδος άνω του 4% για τον Nasdaq
- Χρήστος Μπουκώρος: Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας, δεν θα επωμισθώ το βάρος όσων συμβαίνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- EKO Rally Acropolis 2025: Σε γνώριμα μονοπάτια
