ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της Νέας Σμύρνης με τον 35χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Σοφούλη.
Ο 35χρονος ακινητοποιήθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς, που μπήκαν στο χώρο.
Ο άνδρας, που έφυγε από το Δρομοκαϊτειο, είχε κλειστεί στο διαμέρισμά του και φώναζε ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής.
Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές και πριν από λίγο καιρό όταν κρατούσε όμηρο τον πατέρα του και απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν- Τουσκ: Υπογράφουν σύμφωνο φιλίας και σύμπραξης – Σφήνα στον επεκτατισμό των ΗΠΑ στην Ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ
- Κρυπτονομίσματα: «Λουκέτο» στην πλατφόρμα «eXch» έβαλαν οι γερμανικές αρχές – Κατασχέθηκαν €34 εκατ.
- Οι νέες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δ. Κοπελούζου με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Σίσι
- Ο Γιώργος Βερνίκος στο My Story με την Μάριον Μιχελιδάκη
