ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ της Πέμπτης στο επιτελείο της ΕΛΑΣ, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης, γνωστός ως ο «τοξοβόλος του Συντάγματος, κατάφερε χθες να αποδράσει από τις φυλακές Τίρυνθας όπου κρατούνταν.
Ο Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.
Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Από δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες του αναρχικού χώρου προκύπτει ότι η εισαγγελέας που εποπτεύει τη λειτουργία των αγροτικών φυλακών της Τίρυνθας είχε προ εβδομάδων αναστείλει τις εκπαιδευτικές άδειες που χορηγούνταν στους Μιχαηλίδη και Μαυρόπουλο, επικαλούμενη σχετική οδηγία του υπουργείου Δικαιοσύνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Armani, Dior, Loro Piana: Πόσο «Made in Italy» είναι τελικά τα ονειρικά luxury items;
- Νέο επεισόδιο στον πόλεμο Σταθόπουλου-Σόλακ: Οι ευθείες βολές και η δικαστική διαμάχη σε Λονδίνο και Ολλανδία
- ΑΚΤΩΡ – REDEX: Ο ρόλος του ΝΟΚ στην καθυστέρηση του έργου της Γενικής Γραμματείας Υποδομών
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το μυστικό πίσω από το νέο υψηλό 25 ετών
