ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μέλη του κυβερνώντος, κεντροδεξιού Συντηρητικού Ενωτικού Κόμματος θα ψηφίσουν για τον διάδοχο της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι την εβδομάδα που ξεκινάει την 22α Ιουλίου, έγινε σήμερα γνωστό από τα κεντρικά του κόμματος.
Στο πρώτο στάδιο της όλης διαδικασίας για τη διαδοχή της Μέι, τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος του κοινοβουλίου θα μειώσουν τον αριθμό των 11 υποψηφίων στους 2 επικρατέστερους, έπειτα από μια σειρά ψηφοφοριών. Τα μέλη του κόμματος σε όλη την επικράτεια θα αποφασίσουν κατόπιν μεταξύ αυτών των δύο υποψηφίων.
Το Συντηρητικό Κόμμα επισήμανε, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι η πρώτη ψηφοφορία των βουλευτών θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου, ενώ ψηφοφορίες έχουν προγραμματιστεί για την 18η Ιουνίου, τη 19η Ιουνίου και την 20η Ιουνίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη