Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.
Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Λιγνάδης: Στο εδώλιο για τρεις κατηγορίες βιασμού ανηλίκων – Απορρίφθηκε η πρωτόδικη απαλλαγή για μία πράξη
- Οι εισαγωγές έφεραν 17% αύξηση στην εμπορική κίνηση στο λιμάνι του Λος Άντζελες
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον τρία ιρανικά τάνκερ «έσπασαν» το εμπάργκο των ΗΠΑ
- Βρετανία: Απροσδόκητα αμετάβλητος στο 2,8% ο πληθωρισμός τον Μάιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.