ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΕ: Σφοδρή επίθεση κατά της Meta – Ανεπαρκή τα μέτρα προστασίας των παιδιών σε Facebook και Instagram
Ο χάρτης της Ελλάδα βάφτηκε ξανά μπλε, και ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το αποτέλεσμα του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στο σκίτσο του, που αναρτήθηκε στο Facebook το βράδυ της Κυριακής ο Αρκάς εμφανίζει τον πρωθυπουργό να «μονολογεί» για την απόφασή του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές στις 7 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός πίσω από μια κλειστή πόρτα του Μαξίμου φαίνεται να «λέει»:
«Τι έκανα; Τι έκανα ο τρελός; Τι έκανα; Που να μου κοβόταν η γλώσσα την ώρα που τις εξήγγειλα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UniCredit: Άνοιξε και επίσημα τη δημόσια πρόταση €35 δισ. για την εξαγορά της Commerzbank
- Σε αναβρασμό η αγορά από τις επιδόσεις του Πάσχα: Μειωμένες πωλήσεις και περιορισμένη κατανάλωση έφεραν η ακρίβεια και ο πληθωρισμός – Τι λέει η έρευνα του ΕΕΑ
- Βραβεία Βιβλίου Public 2026: Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη των βιβλίων της χρονιάς
- Η TUDOR παίζει με το όριο (και βάρος) της απόδοσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.