ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται το θρίλερ της 8ης έδρας που κέρδισε η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές. Ενώ στην αρχή προηγείτο ο Γιώργος Αμυράς, ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης, τον έφτασε και τον ξεπέρασε, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να κερδίζει την έδρα.
Με καταμετρημένο το 61,83% των σταυρών, η σειρά των «γαλάζιων» ευρωβουλευτών έχει ως εξής:
ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 371.151 σταυροί
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 311.064 σταυροί
ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 196.535 σταυροί
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΖΑ 194.935 σταυροί
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 153.417 σταυροί
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ – ΜΙΣΕΛ 146.500 σταυροί
ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 131.098 σταυροί
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 115.095 σταυροί
Ο Γιώργος Αμυράς ακολουθεί με 114.590 σταυρούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Gastrade: Σε συζητήσεις με DFC για στήριξη του FSRU «Θράκη» – Πρώτα οι συμφωνίες μετά η επενδυτική απόφαση
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
- Η Chios Navigation ύψωσε την ελληνική σημαία στο Doric Flame
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.