ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας: Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει – H παραίτηση είναι απόφαση υπέρβασης, όχι ανταγωνισμού
Με καθυστέρηση έφτασε στο εκλογικό του τμήμα, στο 172ο σχολείο, στην Κυψέλη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε χαλαρός στο εκλογικό τμήμα, όπου τον περίμενε ελάχιστος κόσμος σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές.
«Τώρα ψηφίζουμε, θα τα πούμε μετά», είπε στους δημοσιογράφους. Υπενθυμίζεται ότι το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα από τα οποία δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά η εκλογική διαδικασία διεξάγεται με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους δύο γραμματείς.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε «τέλεια».
O Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος μίλησε για το διακύβευμα των σημερινών εκλογών.
Αφού είπε, ότι «σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα, μέρα δημοκρατίας», έκανε λόγο για «ώρα ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το μέλλον του τόπου».
Όπως είπε, «είναι ημέρα ευθύνης των πολλών, του καθενός και της καθεμιάς, να υπερασπιστεί τους κόπους και τις θυσίες του λαού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Πρόσκληση σε Ελλάδα και Κύπρο στη διάσκεψη για τη Γάζα
- Καιρός: Στους 25 ο υδράργυρος και τοπικές βροχές
- Συμφέρει η εξαγορά καταπατημένου ακινήτου από το Δημόσιο; Τι να προσέξετε και πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια
- Χιλιάδες μητέρες «κλειδώνουν» σύνταξη πριν τα 62 – Ποιες ευνοούνται το 2025
