ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει αφοσιωθεί εδώ και αρκετό καιρό στον προεκλογικό αγώνα αλλά σήμερα δηλώνει ότι είναι ο πιο περήφανος μπαμπάς του κόσμου αφού η μεγάλη του κόρη Σοφία, πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο της Αμερικής Johns Hopkins University όπου και σπουδάζει τα τελευταία χρόνια!
Ο πρόεδρος της ΝΔ, δημοσίευσε φωτογραφία της πρωτότοκης κόρης του κρατώντας το πτυχίο της και μοιράστηκε την τεράστια χαρά του με τους followers του!» Πως πέρασαν τα χρόνια!! Το Σοφάκι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο!! Ο πιο υπερήφανος μπαμπάς του κόσμου» έγραψε κάτω από την φωτογραφία της Σοφίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Tις δικές της ευχές όμως έδωσε και η μαμά Μαρέβα, συγκινημένη για την επιτυχία της κόρης της! «Συγχαρητήρια Σοφάκι μου! Είμαστε περήφανοι για όσα έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο σου!!! #graduation You never cease to amaze me! Congratulations on graduating with honors! So proud of you! Love you».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γλυφάδα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος πατροκτόνος
- Πετρέλαιο: Νέο υψηλό 4μήνου στα $70 το βαρέλι καθώς ο Τραμπ εντείνει τις απειλές στο Ιράν
- Μία πρώτη ματιά στο υπερσύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της Allwyn – Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ σε Allwyn store
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά €6,325 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Δεκέμβριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.