Menu
0.15%
Τζίρος: 217.03 εκατ.

Συνάντηση Ιερώνυμου–Πιερρακάκη: Πρόταση για εστίες φοιτητών και νέων οικογενειών

Life & Style

Τιμολέων Διαμαντής: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του ΜasterChef 3 – Τι αποκάλυψε

NewsRoom
Τιμολέων Διαμαντής
Comments

Ο περσινός νικητής του MasterChef, Τιμολέων Διαμαντής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, δε δίστασε να κάνει τη δική του προσωπική πρόβλεψη και να αποκαλύψει ποιος πιστεύει ότι θα βγει νικητής φέτος.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε ότι «οι δυο φιναλίστ Μανώλης και Σπυριδούλα, πρέπει να το χαρούν πάρα πολύ, με χαμόγελο, λιγότερο άγχος, γιατί έχουν φτάσει στον στόχο τους. Από κει και πέρα θα πρέπει να προσέξουν τους… καρχαρίες που κυκλοφορούν, να προσέχουν τις κινήσεις τους και να κάτσουν να ξεκουραστούν από την ψυχολογική πίεση και έπειτα από ενάμιση μήνα να βγουν για δουλειά. Δουλειά, όμως, να μην περιμένουν από την τηλεόραση». 

Ο ίδιος θεωρεί και τους δυο πολύ καλούς μάγειρες με γνώσεις και αφοσίωση, «Ο καθένας από τη δική του πλευρά, ναι. Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας, έχει καλές βάσεις και ιδέες, η Σπυριδούλα το θέλει περισσότερο απ’ όλους, είναι δυνατός χαρακτήρας, καλή μαγείρισσα έχω δουλέψει μαζί της. Η Σπυριδούλα έχει 50% πιθανότητα». 

 

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαρισαία χορεύτρια ξεσήκωσε αραβικό γάμο στο Λονδίνο (video)
Απόστολος Ρουβάς: Τέλος και από τη Νέα Φιλαδέλφεια
Ιωάννα Τούνη: Ανοίγει croissanterie στο Παρίσι
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το dinner στην έπαυλή τους στη Βουλιαγμένη μετά το τέλος των διακοπών τους
Ρέιβ Πανηγύρι Vol. 2: Tο πιο ανατρεπτικό μουσικό event επιστρέφει από το Vodafone CU
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Hellenic Sailing League powered by Grivalia: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ανοίγει ξανά πανιά
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο