Για μια διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη, μακριά από το αυστηρά πολιτικό πλαίσιο, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την οικογένειά του, τα παιδιά του, τη σύζυγό του, τους γονείς του, ενώ η παρουσιάστρια χειρίστηκε άψογα τη συζήτηση, γεγονός που αποτυπώνεται σήμερα και στην τηλεθέαση.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, μεταξύ 09:15 και 10:15, το Happy Day σημείωσε χθες τηλεθέαση 18,8% στο σύνολο και 23,5% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 28,5% και έπιασε με ευκολία κορυφή στο νεανικό κοινό, απέναντι από όλες τις ενημερωτικές εκπομπές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Το Κίεβο δεν χάνει τον πόλεμο – Ο στρατός της Ουκρανίας απελευθέρωσε 300 km2 στον νότο
- Πετρέλαιο: Κοντά σε υψηλό εξαμήνου καθώς ο Τραμπ εξετάζει περιορισμένο πλήγμα κατά του Ιράν
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης
- Quality & Reliability: «Ναυάγιο» στη συμφωνία για την εξαγορά του 51% της AlphaCons
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.