array(0) {
}
        
    
Menu
0.25%
Τζίρος: 227.93 εκατ.

Στρατηγική επένδυση 59,6 εκατ. ευρώ της βιομηχανίας μπισκότων Παπαδοπούλου στον Βόλο

Business Of Fashion

Αυτός είναι ο Έλληνας πίσω από το look της Μαντόνα στη Eurovision

Μαντόνα
Comments

Το μαύρο eyepatch της Μαντόνα δημιούργησε ο Γρηγόρης Καραβάς

Μπορεί η Μαντόνα να άφησε ανάμεικτα συναισθήματα με την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision 2019, ωστόσο δεν παύει να είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνις όλων των εποχών και να βρίσκεται επάξια στο θρόνο της τα τελευταία 30 χρόνια.

Παρά την κακή εμφάνιση που μπορεί να οφείλεται είτε σε πρόβλημα με τον ήχο είτε στο άγχος της να περάσει ένα ειρηνικό μήνυμα μεγάλης σημασίας στη χώρα όπου βρισκόταν, -κάτι που λίγοι αντιλήφθηκαν- η βασίλισσα της ποπ είναι γνωστή για τα σόου-υπερπαραγωγές που στήνει, αλλά και την ικανότητά της να μεταμορφώνεται.

Άλλωστε δεν την αποκαλούν «Queen of Re-invention» για το τίποτα.

Πλέον έχουμε περάσει στη νέα era της Μαντόνα, η οποία δεν είναι άλλη από την «MADAME X», το alter-ego που δημιούργησε η ίδια και ονόμασε το νέο της άλμπουμ, που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

Εκκεντρικό στοιχείο της νέας αυτής περσόνα είναι το κάλυμμα που έχει στο αριστερό μάτι της που θυμίζει πειρατή. Το χαρακτηριστικό eyepatch είναι δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Γρηγόρη Καραβά ή όπως είναι γνωστός στο εξωτερικό, Gregory Kara.

https://www.instagram.com/p/BxpPy-hhfsB/

Είναι εικαστικός, καλλιτέχνης και σχεδιαστής extreme αξεσουάρ προσώπου και κεφαλιού. Έφυγε από την Αθήνα πριν από 9 χρόνια προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του στο Λονδίνο.

Εκτός από τη συνεργασία του με την Μαντόνα, ο Γρηγόρης Καραβάς έχει αναλάβει τον σχεδιασμό αξεσουάρ για παγκοσμίως φήμης τραγουδίστριες, όπως Lady Gaga, Αριάνα Γκράντε, Κέιτι Πέρι, Pink και πολλές άλλες.

https://www.instagram.com/p/Bxkvd6uBgow/

Δέρμα, ύφασμα, κρύσταλλοι και λάτεξ είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μοναδικά αξεσουάρ για τις διάσημες πελάτισσές του, που έχουν σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη.

https://www.instagram.com/p/BwpTHIHnFYi/

Το μαύρο eye patch της Madge με το χαρακτηριστικό X είναι στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski.

Το eyepatch της Μαντόνα, δημιουργία του Γρηγόρη Καραβά

Το eyepatch δεν αποτελεί την μοναδική δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή για την Μαντόνα, καθώς έφτιαξε ένα υποβλητικό headpiece το οποίο φόρεσε η ίδια στο βίντεο κλιπ του «Medellin», μία συνεργασία με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, Maluma.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Καραβίας στο Instagram, χρειάστηκαν δύο εβδομάδες προκειμένου να το διακοσμήσει με κρύσταλλα Swarovski και περισσότερες από 100 ώρες ραψίματος στο χέρι.

https://www.instagram.com/p/BxNqXe4nSH0/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου
Γιάννης Κούστας: Birthday dinner στη Βουλιαγμένη με θέμα τα ταξίδια του με τη Δήμητρα Κούστα
Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιοι πήγαν στο μεγάλο πάρτυ για τη γιορτή και τα γενέθλια του τραγουδιστή
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Νέα σικ εμφάνιση σε εκδήλωση στα νότια προάστια
Μύρισε καλοκαίρι με τη Hellenic Seaways: Speedαρε για Σαρωνικό με άνεση και προσφοράρες έως και -50%
Λίλι Κόλινς: Η ανάρτηση της από τη Μύκονο – «Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία τελευταία επική περιπέτεια»
Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση
Survivor: Στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο των €250.000 (video)