ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει ο Σταύρος Νικολαΐδης
Ένα ακόμα πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο «κατεβαίνει» υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου.
Ο λόγος για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, τον οποίο γνωρίσαμε ως «Μιχαλάκη» μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα».
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Instagram, θα είναι υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Βύρωνα.
Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη στο Instagram:
«Μπήκα και εγώ στο χορό των Υποψηφιοτήτων στον Βύρωνα, την περιοχή που γεννήθηκα και ανατράφηκα.
Με έναν άνθρωπο, τον @miltos_bantis που είναι της γενιάς μου, τον ξέρω από παλιά και ουδεμία σχέση έχει με τους κλασικούς πολιτικάντηδες. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ λοιπόν. #mazigiatonvyrona #dimotikesekloges2019».
https://www.instagram.com/p/Bxh3cxnFqIb/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 32 νεκροί από Ισραηλινά πλήγματα
- Nvidia: Ετοιμάζει την «μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει ποτέ» στον νέο γύρο χρηματοδότησης της OpenAI
- Βασίλης Κικίλιας: «Τα εθνικά και κυριαρχικά θέματα είναι πρώτη προτεραιότητα»
- Γεραπετρίτης: Θεωρώ πως είμαστε ενώπιον μιας μεταβατικής φάσης στο NATO – Κρίσιμος και αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.