ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο ιδιοκτήτης ενός μίνι-μάκρετ στο Βαμβακόπουλο, στα Χανιά ο οποίος δέχθηκε την επίθεση με καραμπίνα από έναν 60χρονο άνδρας, έξω από το μαγαζί του, το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, ο ηλικιωμένος άνδρας σταμάτησε το αγροτικό αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το μαγαζί του θύματος, κατέβηκε, όπλισε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε.
Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Χανίων, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να μπορέσουν να σώσουν τον άτυχο ιδιοκτήτη.
Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θύμα και δράστης είχαν κτηματικές διαφορές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρυπτονομίσματα: «Λουκέτο» στην πλατφόρμα «eXch» στη Γερμανία – Κατασχέθηκαν 34 εκατ. ευρώ
- Οι νέες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δ. Κοπελούζου με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Σίσι
- Ο Γιώργος Βερνίκος στο My Story με την Μάριον Μιχελιδάκη
- Αναβλήθηκε η δίκη του 34χρονου φοιτητή που χαστούκισε ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
