ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ακόμα μία χρονιά ο καταξιωμένος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ, βρέθηκε στη Μύκονο, πριν καν καλοκαιριάσει.
Έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα, ο Γκοτιέ ταξίδεψε στο Νησί των Ανέμων, όπου απαθανατίστηκε από το Mykonos Live TV, να απολαμβάνει την βραδινή του βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.
Όπως έγινε γνωστό, ο κορυφαίος designer θα σχεδιάσει το outfit που θα φορέσει η Μαντόνα στον φετινό τελικό του διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στις 18 Μαΐου.
Αναμένονται κι άλλες διάσημες αφίξεις στην Μύκονο, όπως γίνεται, άλλωστε, και κάθε καλοκαίρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νέα εποχή της τραπεζικής: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη και το agentic banking αλλάζουν τα πάντα
- ΟΠΕΚ: Οριακή αύξηση παραγωγής μετά την αποχώρηση των ΗΑΕ στα 188.000 βαρέλια ημερισίως
- Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
- ΥΠΠΟ – ΕΚΚΟΜΕΔ: Το νέο 5ετές Σχέδιο Δράσης «Greece On Screen» αξίας 750 εκατ. ευρώ που θα φέρει τη νέα εποχή στην οπτικοακουστική δημιουργία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.