Menu
-1.15%
Τζίρος: 262.83 εκατ.

Ιράν: Καταγγέλλει νέα αμερικανική επίθεση σε πετρελαιοφόρο κοντά στη νήσο Χαργκ

Media

Η Καίτη Κωνσταντίνου «εισβάλλει» στη «Μουρμούρα»! (video)

Newsroom
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Καίτη Κωνσταντίνου και Κλέλια Ρένεση
Comments

Τι θα δούμε απόψε στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Η Βέλη αποφασίζει να κάνει το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα ως τώρα στη σχέση της με τον Άγγελο… να του γνωρίσει το σόι της!

Η Καίτη αρχίζει να μένει κάποια βράδια μαζί με τον Ηλία και να διεκδικεί περισσότερο χώρο στο σπίτι.

Η Βούλα κοροϊδεύει τον Μηνά που πιστεύει ότι θ’ ακούσει κάτι καλό επειδή βουίζει το αυτί του, λέγοντάς του ότι είναι πιθανότερο να κουφαίνεται. Αλλά, είναι από εκείνες τις φορές, που το δίκιο, είναι όλο του Μηνά.

Η Σοφία έχει διαγώνισμα στη χημεία και η Ξένια ανησυχεί ότι δεν θα τα πάει καλά γιατί δεν διάβασε. Ο Μπάμπης, όμως, πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Θα κάνει η Σοφία την έκπληξη;

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σακίρα: Στο στόχαστρο της ισπανικής φορολογικής αρχής για 55 εκατ. ευρώ βρίσκεται η pop star
Trish Christakis: Ποια είναι η ερυθρόλευκη δημοσιογράφος που μίλησε ελληνικά με τον Αντετοκούνμπο (pics+video)
Σίλα Γκέντζογλου: Συνελήφθη για ναρκωτικά η γνωστή τραγουδίστρια – Είχε κάνει ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Κωνσταντινούπολη
Πέθανε η Νάκυ Αγάθου, από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ
Δήμητρα Κούστα: Τα καλοκαιρινά look της από την παραλία στη βραδινή έξοδο
Περισσότερο καλοκαίρι σημαίνει περισσότερο Αιγαίο
Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση
Stamna: Σίφνος και Τήνος σε γαστρονομική σύμπραξη με την υπογραφή του Γκίκα Ξενάκη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Αργεντινή-Αγγλία: Η συνάντηση με τον Μικ Τζάγκερ και η αφιέρωση στον πατέρα του
RH London: Πώς ένα χρεοκοπημένο κατάστημα με αντίκες έγινε brand πολυτελείας 4 δισ.