• LIFE&STYLE

    Απίστευτο: Έλουσε τη Φαίη Σκορδά με σοκολάτα στον αέρα!

    • NewsRoom
    σκορδα

    Φαίη Σκορδά


    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» σήμερα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής, η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στην κουζίνα, στο πλευρό του Δημήτρη Μακρυνιώτη, που εκείνη τη στιγμή ετοίμαζε το γλυκό της ημέρας, μια πάβλοβα.

    Καθώς ο γνωστός pastry chef ετοίμαζε το γλυκό και η Φαίη επιδιδόταν στην αγαπημένη της δραστηριότητα, να το δοκιμάζει δηλαδή και να το δείχνει, μπήκε βιαστικά στην κουζίνα ο συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος στάθηκε πίσω της και την περιέλουσε με ένα μπολ σοκολάτα. Η…σοκολατένια Φαίη Σκορδά γέμισε στα μαλλιά, το πρόσωπο και τα ρούχα με σοκολάτες και έδειχνε σοκαρισμένη. Δεν αντέδρασε έντονα και αρκέστηκε στο να χαρίσει στο κοινό της ένα απολαυστικό πλάνο της ίδιας σε αυτή την κατάσταση και να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, για να μπει κατευθείαν στο μπάνιο, όπως είπε.

    Η πλάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην παρουσιάστρια προήλθε μετά από ένα άτυπο challenge που προέκυψε μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος νωρίτερα, όταν η Φαίη λέρωσε τον Ουγγαρέζο με σοκολάτα και εκείνος την κυνηγούσε στο πλατό με το μπολ για να τη λερώσει επίσης. Μάλιστα, το γεγονός κατέγραφε κάμερα του πλατό και το στιγμιότυπο έπαιξε στον αέρα της εκπομπής δείχνοντας τη Φαίη να τρέχει και να ουρλιάζει.

    Η παρουσιάστρια κατάφερε να ξεφύγει κατά τη διάρκεια του πρώτου περιστατικού στο διάλειμμα της εκπομπής, όχι όμως και στη δεύτερη περίπτωση, που ο παρουσιαστής εμφανίστηκε ξαφνικά πίσω της και την έλουσε με τη σοκολάτα, χωρίς εκείνη να προλάβει να αντιδράσει.

    Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο, που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέλουσε τη Φαίη Σκορδά με τη σοκολάτα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρώην συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές (video,pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Φαίη Σκορδά εξομολογείται: «Άσχημο πράγμα να είσαι μόνος τελικά» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φαίη Σκορδά: Μπέρδεψε το σύνδρομο Down με το… περιοδικό Downtown! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ