Το Facebook χρησιμοποιούν οι Έλληνες που είτε ζουν είτε βρίσκονται για διακοπές στην Γαλλία για να δηλώσουν σε φίλους και γνωστούς ότι είναι καλά. Για την ακρίβεια υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία της διάσημης ψηφιακής πλατφόρμας που εάν κάποιος την χρησιμοποιήσει τότε γίνεται share στους φίλους του με την ένδειξη “Είμαι καλά”. Πολλοί Έλληνες μεταξύ αυτών και ο διάσημος Ζωγράφος Αλέξης Βερούκας που ζει και εργάζεται στην πόλη του φωτός έχουν δηλώσει ότι είναι ασφαλείς.
Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουμε με την γραμμή εκτάκτου ανάγκης του ελληνικού προξενείου στο Παρίσι, μπορούν να καλούν στο 0033611222837.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρώπη Holdings: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 50% της Alpha Insurance Brokers στη Ρουμανία
- Άγρια κόντρα Πιερρακάκη -ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Τι απαντά το ΥΠΕΘΟ στη Χαριλάου Τρικούπη
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στο 64,626% ανέβηκε το ποσοστό της REGGEBORGH, μετά την απόκτηση των μετοχών που κατείχε η Motor Oil
- Μάικλ Ο’Λίρι (Ryanair): Η Wizz Air υποψήφια για αποτυχία – Δεν υπάρχει τίποτα στην Ευρώπη που θα θέλατε να αγοράσετε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.