ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2019 τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας σήμερα Κυριακή είναι από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 20.00.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρόλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».
Οι καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή, εφόσον το επιθυμούν, με προτεινόμενο ωράριο από τις 10 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα.
Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 ξεκίνησαν ήδη από την Πέμπτη και θα λήξουν την Τετάρτη 15/05/2019, ενώ ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 έχουν έως τις 10 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και σκόνη σήμερα -Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχονται προμήθειες και στην ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, η είσοδος ξένου επενδυτή και οι ευρύτεροι στόχοι
- Ξεκίνησαν οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας στο Παρίσι, ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Σι Τζινπίνγκ
- Δένδιας: Συνάντηση στο Λονδίνο με Βρετανό ΥΠΕΞ και σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας – Στο επίκεντρο η Μέση Ανατολή
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν κάνουμε εμείς τις επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές – Καλά στην υγεία του ο Μοτζτάμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.