ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οικογενειακά, μαζί με τα παιδιά τους, πέρασαν το Πάσχα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, που προκάλεσε αναστάτωση στους φίλους τους.
Ο frontman του συγκροτήματος Onirama είχε αποκαλύψει μέσω Ιnstagram πως θα περάσει μαζί με την οικογένειά του στη Χαλκιδική την ημέρα του Πάσχα, αποδεικνύοντας πως το ζευγάρι, παρά τον χωρισμό του, εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις.
Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφία από την εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης, όπου μαζί τους ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της (ανέβασε video στο youtube)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.