ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σκοπεύει να ανακοινώσει την Πέμπτη ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για να είναι υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του 2020, σύμφωνα με τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Ο 77χρονος γερουσιαστής, που υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος για οκτώ χρόνια, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, θα προστεθεί έτσι στους σχεδόν άλλους 20 Δημοκρατικούς που θέλουν να βρεθούν απέναντι στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ στις επόμενες εκλογές.
Η εφημερίδα The Atlantic είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του αύριο Τετάρτη.
Την επόμενη Δευτέρα ο Μπάιντεν θα ταξιδέψει στο Πίτσμπεργκ όπου έχει προγραμματίσει μια συνάντηση με συνδικάτα εργατών, σύμφωνα με τα δίκτυα MSNBC και CNN. Αυτή η εκλογική περιφέρεια, που το 2016 είχε ψηφίσει υπέρ του Τραμπ, θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την έκβαση των εκλογών.
Θα ακολουθήσει μια περιοδεία στις τέσσερις Πολιτείες που οργανώνουν πρώτες προκριματικές εκλογές – Αϊόβα, Νιου Χαμσάιρ, Νότια Καρολίνα και Νεβάδα.
Οι εκπρόσωποι του Μπάιντεν δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσάνδρα Κουλουκουντίς: Ποια είναι η Ελληνίδα κόρη εφοπλιστή που κέρδισε το πρώτο Όσκαρ για Καλύτερο Κάστινγκ – mononewsTV
- Ανάλυση Guardian: Πώς αποκαλύφτηκαν τα κενά της στρατηγικής Τραμπ από τα «όχι» της Ευρώπης για τα Στενά του Ορμούζ
- Πάνω από 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο USS Gerald R. Ford, λέει η NYT – Δύσκολες συνθήκες για το πλήρωμα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕlvalHalcor, Quest
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.