ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν βρέθηκαν στοιχεία που να συνδέουν οποιοδήποτε πρόσωπο της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ με συνωμοσία ή συντονισμό με τη ρωσική κυβέρνηση, ανέφερε πριν λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Μπαρ.
Ωστόσο, πρόσθεσε, ότι η έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Μιούλερ επιβεβαιώνει πως η ρωσική κυβέρνηση αναζητούσε να εμπλακεί στις αμερικανικές εκλογές του 2016.
Ο Μπαρ, ο οποίος δίνει αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την έρευνα του Ρόμπερτ Μιούλερ. Όπως σημείωσε θα στείλει μέσα στην ημέρα την έκθεση του ειδικού εισαγγελέα στο Κογκρέσσο (στις 18:00 ώρα Ελλάδος).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η Ε.Ε. για πρώτη φορά αποκτά ενιαία πολιτική για τον τουρισμό
- Βουλή: Διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες το 2019
- Παύλος Μυλωνάς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων εξαγορών από την Εθνική με κεφάλαια 2 δισ. ευρώ
- ΠΑΣΟΚ: Μετά το «μη γίνεσαι Λαφαζάνης» του Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη, ψηφίζει διατάξεις για την προστασία των συνεπών δανειοληπτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.