array(0) {
}
        
    
Menu
-0.99%
Τζίρος: 200.36 εκατ.

Πράτο: Δολοφονίες, μαφία, εμπρησμοί – H σκοτεινή πλευρά της μόδας στην καρδιά της Ευρώπης

Ροή Ειδήσεων

Τιμολέων Διαμαντής: Τι αποκάλυψε για την Σπυριδούλα και το MasterChef (video)

Comments

O Τιμολέων Διαμαντής σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μεταξύ άλλων μίλησε για το φετινό MasterChef, αλλά και συγκεκριμένα για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές με την συμπεριφορά της από την αρχή.

«Το τι γίνεται μέσα στο σπίτι δεν το ξέρει ο κόσμος, μπορεί να μην ξέρω κι εγώ τι γίνεται φέτος γιατί υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά νομίζω όλα αυτά δημιουργούνται από τον εγκλεισμό. Όταν είσαι έγκλειστος τα νεύρα σου είναι λίγο τεντωμένα. Ίσως να βρίζουν λίγο παραπάνω και να μιλάνε στον ενικό, αυτό με ενοχλεί. Από εκεί και πέρα τα καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά και νομίζω θα τα πάνε μια χαρά.

Την Σπυριδούλα την έζησα μια εβδομάδα στο παιχνίδι κι έχουμε ξανασυνεργαστεί, έχουν πέσει κι όλοι απάνω μου αυτή την εβδομάδα να με φάνε λες και… δεν φταίω εγώ σε κάτι. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της, είναι εργάτρια και στην έξω ζωή της δουλεύει 16 ώρες τη μέρα. Ίσως το παρατραβάει κάποιες στιγμές και στον διαγωνισμό.

Δυστυχώς γι’ αυτήν έχει βγει ένας χαρακτήρας πολύ περίεργος έξω και θα της κάνει κακό μετά το MasterChef. Ο πόλεμος που τρώει τώρα δεν είναι τίποτα, μετά που θα δέχεται τα μηνύματα και θα τα δει θα είναι λίγο περίεργο γι’ αυτήν», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής.

https://www.youtube.com/watch?v=kAAGhAbjby4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Σταμάτης για το παιχνίδι μετά την αποχώρησή του (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η μητέρα του Πάνου απαντά για το φημολογούμενο ειδύλλιο του γιου της με την Ασημίνα (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπισκότα χριστουγεννιάτικο δέντρο με άρωμα μπαχαρικών
Cinnamon rolls μελομακάρονο: Αφράτα ρολάκια κανέλας σε χριστουγεννιάτικη εκδοχή από τον Άκη Πετρετζίκη
Μανιταρόσουπα βελουτέ: Ένας απίθανος γήινος συνδυασμός για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Μελωμένο χοιρινό κότσι με πατάτες για το γιορτινό τραπέζι
Dirty Chai Latte: Αρωματικό latte με καφέ και μπαχαρικά
Gingerbread cookies από τον Άκη Πετρετζίκη
Υψηλή ραπτική χωρίς όρια: Η Celia Kritharioti ντύνει 3 super stars!
Αρραβωνιάστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – Από την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Μπετίνα Άντερσον
H μόδα κάνει παιχνίδια με τους οίκους Tiffany, Dior και Ralph Lauren να λανσάρουν επιτραπέζια για τις γιορτές
Δεν θα πιστέψετε τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος [βίντεο]