ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξημένη είναι η κίνηση από το μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς η βροχή ανάγκασε τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν μαζικά σήμερα τα αυτοκίνητά τους.
Με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία στην κάθοδο της Κηφισίας, ιδιαίτερα στο ύψος του Ψυχικού, στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα ανά σημεία, στην Πανόρμου, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και στη Σταδίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η νέα παραλιακή στον Φαληρικό Όρμο! (video – pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος της κακοκαιρίας ξανά η Κρήτη: Εγκλωβισμένα άτομα-Κινδυνεύει η ιστορική γέφυρα του Μύρτου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαλάσκας για λιμενικούς: Πού πας ρε Καραμήτρο μέσα στα Εξάρχεια;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντογεώργης: Μέχρι τέλος Νοεμβρίου οι προκαταβολές της βασικής ενίσχυσης – Το 2026 θα έχουμε ένα καθαρό και δίκαιο σύστημα για τους αγρότες
 - Τι γυρεύει στα Χανιά ο Μικ Τζάγκερ;
 - Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού μετά το μακελειό στα Βορίζια – Φόβοι για αναζωπύρωση της βεντέτας (φωτογραφίες)
 - Alphaliner: Η MSC υπερέβη σε μεταφορική ικανότητα τα 7 εκατομμύρια TEU