ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 53χρονου στη Βάρκιζα, για παράβαση του άρθρου 394 του ποινικού κώδικα αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος προέβησαν χθες βράδυ, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου σε συνεργασία με τα στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.
Ο συλληφθείς ως οδηγός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου κατείχε και επέδειξε άδεια κυκλοφορίας που ανήκε σε μία γυναίκα. Επίσης, κατείχε και επέδειξε ισπανικό διαβατήριο, ισπανικό δελτίο ταυτότητας και ισπανικό δίπλωμα οδήγησης των οποίων η ημερομηνία λήξης είχε παρέλθει, ενώ το διαβατήριο και η ταυτότητα είχαν καταχωρηθεί ως κλεμμένα. Την προανάκριση και τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα της Σαρακοστής – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΕΤ: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε επιχειρήσεις τροφίμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.