Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Κατερίνα Παπακώστα αναμένεται να συνεργαστεί με δύο στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατί.
Πρόκειται για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σάββα Τσιτουρίδη. Όπως μάλιστα αναφέρει το κρατικό πρακτορείο τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Η Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στην παρέλαση στην Τρίπολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα με ώθηση από την ανάκαμψη των μετάλλων
- Μοτοδυναμική: Αλλαγές στους διευθυντές κλάδου SIXT και Porsche
- Γεραπετρίτης από Μαδρίτη: Ελλάδα και Ισπανία υπέρ μιας ισχυρότερης και στρατηγικά αυτόνομης Ευρώπης
- ΝΑΤΟ: Ξεκίνησε τον στρατηγικό σχεδιασμό για την αποστολή «Αρκτικός Φρουρός»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.