Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Κατερίνα Παπακώστα αναμένεται να συνεργαστεί με δύο στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατί.
Πρόκειται για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σάββα Τσιτουρίδη. Όπως μάλιστα αναφέρει το κρατικό πρακτορείο τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Η Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στην παρέλαση στην Τρίπολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Babe Paley: Η «πρώτη influencer» του 20ού αιώνα και πώς πλήρωσε το τίμημα της τελειότητας
- Όμιλος HHG: Νέα στρατηγική επένδυση ύψους 50 εκατ. για την ανακαίνιση των ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ – Οι εκπλήξεις
- Τι σηματοδοτεί το μεγάλο deal Αγγελόπουλων – Τσάκου: Η εφοπλιστική συμμαχία, το νερό ΑρρένΑ και ο Ολυμπιακός
- Στον αστερισμό των δασμών και πάλι οι αγορές
