ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 52χρονος άνδρας από το Τζάιλο Αχαΐας, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου όταν το τρακτέρ που οδηγούσε αναποδογύρισε ενώ όργωνε σε πλαγιά, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Ο εντοπισμός του άτυχου άντρα έγινε αρκετή ώρα αργότερα, όταν οι οικείοι του ανησύχησαν με τον ένα από τους τρεις γιους του να μεταβαίνει στο χωράφι και να βρίσκεται αντιμέτωπος με την σοκαριστική εικόνα του νεκρού πατέρα του.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στα Γρεβενά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη θλίψη στα Τρίκαλα για το χαμό βρέφους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσοχή: Τι πρέπει να αποφεύγετε όταν αγοράζετε αυγά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας