ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με Ι.Χ. αυτοκίνητο σημειώθηκε, το πρωί, στη Σταυρούπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όταν έφτασαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ, εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο οδηγό του Ι.Χ. αυτοκίνητου. Τα αίτια θανάτου του 83χρονου οδηγού ερευνώνται, ενώ εξετάζεται η εκδοχή να υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
Το περιστατικό συνέβη πριν από τις 10 το πρωί, στη συμβολή των οδών Αμαράντων και Φιλώτα. Σύμφωνα με την Τροχαία, που διεξάγει την προανάκριση, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβάτη του αστικού λεωφορείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ληστεία με πυροβολισμό σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Ιωνία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον Γεροπόταμο: Στους παππούδες η επιμέλεια του μωρού, μετά τον θάνατο του ζευγαριού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Δημοκρατία: Τα 8 μέλη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας και οι αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό
- Βρετανοί πεζοναύτες έκαναν ρεσάλτο σε δεξαμενόπλοιο του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μάγχη
- Μητσοτάκης από τη Ρόδο: «Την ιδρώνουμε τη φανέλα» και μήνυμα για τρίτη εκλογική νίκη
- Κύκλωμα ντόπινγκ στο Χαλάνδρι: Απολογούνται ο φαρμακοποιός και ακόμη 8 κατηγορούμενοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.