Ενδεχόμενη ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος τρόφιμου γηροκομείου των Καλαβρύτων θα αναζητήσει ο εισαγγελέας.
Δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος εκδιώχθηκε από το γηροκομείο της Μητρόπολης Καλαβρύτων στην διότι είναι ομοφυλόφιλος.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του iefimerida, ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί από τους ανθρώπους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στο γηροκομείο καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Πρόσφατα, οι υπεύθυνοι του Δήμου Πατρέων ενημερώθηκαν ότι ο γέροντας εκδιώχθηκε από το γηροκομείο λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.
Με παρέμβαση της η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στον εισαγγελέα Καλαβρύτων τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικώς, η βασιμότητα του δημοσιεύματος κι εν συνεχεία, η ενδεχόμενη διάπραξη αδικήματος που σχετίζεται με παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα αναβολή για τον 32χρονο Σύρο που επιτέθηκε σε 3 γυναίκες στο Αιγάλεω
- Τζίμι Κίμελ: Στο πλευρό του όλο το Χόλιγουντ μετά την απόφαση του ABC να κόψει την εκπομπή του
- Χρηματιστήριο: Με τράπεζες, Λάμδα και Cener το σύνθημα για επιστροφή πάνω από τις 2.030 μονάδες
- Aqua Bridge: Υπεγράφη συμφωνία – πλαίσιο και χρονοδιάγραμμα με την Avramar
