ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες, κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Oι Ζαχίρ Γιαβαρί, Κωνσταντίνα Δημητρίου και Χαράλαμπος Κωτσώνης έπρεπε να φτιάξουν ταρτάρ από μυλοκόπι με καβουρδισμένο αμύγδαλο, τσίλι, φύτρες κόλιανδρου, σχοινόπρασο και ελαιόλαδο. Τζελ από φύλλα σίσο, ραπανάκι watermelon radish, χαβιάρι, σάλτσα από σκόρδο και γιούζου, ένα τσιπς από νόρι και πόνζου που τους έφερε ο Λάμπρος Βακιάρος.
Τα πιάτα στήθηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Ζαχίρ συγκέντρωσε 32 βαθμούς, ο Χαράλαμπος 27 και η Κωνσταντίνα 24, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MasterChef.
«Έπεσα θύμα μιας κατάστασης. Δεν ξέρω αν ήταν επίτηδες ή αν απλά έτυχε, μπορεί οποιοδήποτε από τα δύο. Τουλάχιστον νιώθω ότι έχασα με πολύ μικρή διαφορά από τόσο καλούς μάγειρες» είπε.
https://youtu.be/7K3zvbPr1do
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Το πιάτο του «Κρατς» που ξετρέλανε τους κριτές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler – διαρροή: Ποια παίκτρια βρίσκεται εκτός διαγωνισμού; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι: Με τη δεξιά στην κυβέρνηση δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες
- Κικίλιας: «Η αποτύπωση των συμφωνιών Ελλάδας – ΗΠΑ θα είναι η μείωση του κόστους ζωής των Ελλήνων»
- Γκίκας από ΚΕΔΕ: Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν καταβληθεί περίπου 26 εκατ. ευρώ για Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιβατών και Επιχειρήσεων
- Χρυσοχοΐδης: Σήμερα άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου αστυνόμευσης σε οικισμούς Ρομά