ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο well established Παπαδρόσος, ο compatible Χατζηνικολάου, η Κοσιώνη που έρχεται, η προστασία της Φλυτζάνη και το άδειο γραφείο της Σίας, τι τρέχει με Οικονόμου – Παυλόπουλο και το «παιχνίδι» του Αλαφούζου
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες, κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Oι Ζαχίρ Γιαβαρί, Κωνσταντίνα Δημητρίου και Χαράλαμπος Κωτσώνης έπρεπε να φτιάξουν ταρτάρ από μυλοκόπι με καβουρδισμένο αμύγδαλο, τσίλι, φύτρες κόλιανδρου, σχοινόπρασο και ελαιόλαδο. Τζελ από φύλλα σίσο, ραπανάκι watermelon radish, χαβιάρι, σάλτσα από σκόρδο και γιούζου, ένα τσιπς από νόρι και πόνζου που τους έφερε ο Λάμπρος Βακιάρος.
Τα πιάτα στήθηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Ζαχίρ συγκέντρωσε 32 βαθμούς, ο Χαράλαμπος 27 και η Κωνσταντίνα 24, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MasterChef.
«Έπεσα θύμα μιας κατάστασης. Δεν ξέρω αν ήταν επίτηδες ή αν απλά έτυχε, μπορεί οποιοδήποτε από τα δύο. Τουλάχιστον νιώθω ότι έχασα με πολύ μικρή διαφορά από τόσο καλούς μάγειρες» είπε.
https://youtu.be/7K3zvbPr1do
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Το πιάτο του «Κρατς» που ξετρέλανε τους κριτές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler – διαρροή: Ποια παίκτρια βρίσκεται εκτός διαγωνισμού; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρωθυπουργός Πακιστάν: Οριστικοποιείται η συμφωνία, το επόμενο 24ωρο, για ΗΠΑ και Ιράν
- Πρεμιέρα τη Δευτέρα για το νέο «Ανακαίνιση Κατοικίας» – Επιδότηση έως 300 ευρώ το τετραγωνικό για επιδιορθώσεις στα σπίτια
- Δεξαμενόπλοιο επλήγη από άγνωστο βλήμα σε απόσταση έξι ναυτικών μιλίων ανατολικά του Ομάν
- Ευάγγελος Τουρνάς: Αυτοψία σε περιοχή του Διονύσου για την επιτάχυνση των παρεμβάσεων πρόληψης και την ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.