ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΔΕΗ είναι σε θέση μέχρι τις ευρωεκλογές που θα γίνουν το Μάιο να έχει ολοκληρώσει την πώληση των λιγνιτικών μονάδων. Αυτό διευκρίνιζαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της επιχείρησης αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα της νέας διαδικασίας που θα ακολουθήσει μετά την κήρυξη ως άγονου του διαγωνισμού που προηγήθηκε.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του διαγωνισμού κατατέθηκαν δύο προσφορές, η μία εκ των οποίων περιελάμβανε όρους εκτός της προκήρυξης ενώ η δεύτερη απείχε από το επίπεδο της αποτίμησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μ. Παναγιωτάκης: Μέχρι τον Μάιο ο νέος διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ: Άγονος ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπακογιάννης κατά Δούκα: Γκράβα, Κυψέλη, Ακαδημία Πλάτωνος – Θα αναλάβει τις ευθύνες της η δημοτική αρχή;
- Ερντογάν: Στην Τουρκική εθνοσυνέλευση τις επόμενες ημέρες το Σύμφωνο της Μέκκας
- Βρετανία: Στη δημοσιότητα οι επαφές του Μπέρναμ με τον Αλ Μουμπάρακ της Μάντσεστερ Σίτι το 2021
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο: Η εξομολόγηση του κληρονόμου της Ray Ban – Oι εθισμοί, οι αυπνίες, ο πατέρας του και οι σχέσεις με 2.000 γυναίκες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.