ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βόμβα 500 λιβρών, πιθανότατα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, ανάλογη με εκείνη που εντοπίστηκε στο Ελευθέριο Κορδελιό το 2017 και είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για την απενεργοποίησή της, φέρεται να είναι το εύρημα που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Νίκης, πριν από λίγα λεπτά.
Σύμφωνα με το thessnews.gr, o χώρος έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, στο σημείο βρίσκονται ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες του ΤΕΕΜ, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο του Στρατού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδία: Έθεσε στόχους 63.810 μετρικών τόνων παραγωγής αερίου μαγειρικής στις πετρελαϊκές εταιρείες
- Πύρινη λαίλαπα στο Βέλγιο: 30.000 στρέμματα στάχτη – Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς τη Γερμανία
- Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στον Σολομό Κορινθίας – Σηκώθηκαν δύο εναέρια μέσα (upd)
- Κωνσταντέλιας: Εφτασε στο Ντόρτμουντ – Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πει το «ναι» ακόμα παρά τα 30 εκατ. ευρώ, λένε στη Γερμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.