Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Χάντερ Μπάιντεν: Η προεδρική χάρη, η μάχη με τις εξαρτήσεις και ο καρκίνος του πατέρα του

Life & Style

MasterChef: Οι δίδυμοι παίκτες που μπέρδεψαν τους κριτές! (video)

Comments

Δύο δίδυμα αδέλφια έκαναν την εμφάνισή τους στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 3. Ο λόγος για τον Σίμο και τον Νίκο Αρβανιτίδη οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια ζουν με τις οικογένειές τους στη Ναύπακτο.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Σίμος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τα δύο πολυπόθητα «ναι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη με αποτέλεσμα να περνάει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια, την είσοδό του έκανε ο αδελφός του, Νίκος ο οποίος έμοιαζε σαν δυο σταγόνες νερό με τον Σίμο προκαλώντας έκπληξη στους κριτές.

«Ελα πήρες ποδιά!», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Πάνο Ιωαννίδη να αναρωτιέται γιατί βρίσκεται πάλι μπροστά τους. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε: «Μοιάζεις με έναν που πέρασε πριν».

Ο Νίκος εξήγησε ότι προηγουμένως είδαν τον δίδυμο αδελφό του, ενώ αποκάλυψε πως με τον Σίμο, όχι μόνο μοιάζουν, αλλά μένουν στην ίδια περιοχή, έχουν την ίδια δουλειά, είναι παντρεμένοι και οι γυναίκες τους έχουν το ίδιο όνομα, Λαμπρινή!

Και τα δύο αδέλφια κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να αποσπάσουν δύο ποδιές περνώντας στον επόμενο γύρο.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Αλλαγή μέρας για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love – spoiler: Οι αγαπημένοι του κοινού και ο παίκτης που αποχωρεί

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτοί είναι οι 12 παίχτες της τουρκικής ομάδας (pics+video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
Deep Blue: To super yacht του μισού δισεκατομμυρίου στον Πόρο (video)
Το Release Athens Festival 2026 άφησε τις καλύτερες μουσικές αναμνήσεις – Η Allwyn κράτησε τον παλμό και εκτός σκηνής για 4η χρονιά
Μαρί Σαντάλ-Μαρία Ολυμπία: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες
Πέρεζ Χίλτον: Αυτοτραυματιζόταν με μαχαίρι live στο TikTok ο γνωστός blogger
Στον Σκορπιό το mega yacht Loon των 75 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτό + βίντεο)
Μαρία Μενούνος: Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου με την κόρη της (video)
Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι