ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 9. Από το λιμάνι του Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται μόνο από πλοία συμβατικού τύπου. Κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.
Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου, Ηγουμενίτσα-Λευκίμη, Βόλος-Σποράδες, Κυλλήνη-Πόρος Κεφαλλήνιας και Κυλλήνη Ζάκυνθος.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η τροποποιήσεις δρομολογίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο «Φοίβος» χτυπάει τη χώρα με χαλάζι και καταιγίδες-Κίνδυνος για πλημμύρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να πλήξει τα πυρηνικά του Ιράν
- Χρηματιστήριο: Profit taking στην Cener, βάση πάνω από τα 18 για ΔΕΗ, επαναφορά στα 13 για Allwyn
- Νέα διαδικτυακή απάτη στη Ρόδο με «δόλωμα» τον Σπύρο Λάτση – Υπόσχονται ψεύτικες δωρεές 1 εκατ. ευρώ
- Στο Ίδρυμα Ευγενίδου η συνάντηση υψηλού επιπέδου για το μέλλον της ναυτιλίας και των λιμένων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.