ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άναψαν τα αίματα στη Βουλή μεταξύ των δύο πρώην συνοδοιπόρων του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη και Γρηγόρη Ψαριανού. Ένα επεισόδιο που ξεκίνησε λεκτικά και εξελίχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σωματική επαφή, αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του Ποταμιού στη Βουλή υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Στην ομιλία του ο κ. Θεοδωράκης απείλησε πως θα αποκαλύψει με στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα για «το ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού».
Αποχωρώντας από το βήμα, ο κ. Θεοδωράκης κατευθύνθηκε στο περιστύλιο όπου συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Ψαριανό. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσά τους.
Ο κ. Ψαριανός φώναξε στον πρόεδρο του Ποταμιού «Ντροπή σου, ντροπή σου».
«Τον δρόμο μου και τον δρόμο σου» του απάντησε ο Στ. Θεοδωράκης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Ψαριανός έσπρωξε τον Στ. Θεοδωράκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν μέλη εγκληματικών ομάδων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους ως δήθεν «λογιστές»
- Τραμπ: Σίγουρος πως ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο ολιγάρχη Ουμάρ Κρεμλέφ για το γαμήλιο πάρτι στις Μπαχάμες
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
- Η ΕΕ πιέζει τους εταίρους για επιπλέον χρηματοδότηση της Ουκρανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.