ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 5,10% ανέρχεται πλέον το έμμεσο ποσοστό της BlackRock στην Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας.
Αναλυτικότερα, η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε πως, με την από 17.01.2019 σχετική γνωστοποίηση που έλαβε από την BlackRock, η BlackRock, Inc. κατέχει έμμεσα από την 16.01.2019 δικαιώματα ψήφου τα οποία αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές, καθώς και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα τα οποία παρέχουν δικαίωμα απόκτησης μετοχών που ενσωματώνουν δικαιώματα ψήφου, σε ποσοστό άνω του ορίου του 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης, εξαιρουμένων των κοινών με δικαίωμα ψήφου μετοχών του ΤΧΣ που υπόκεινται στους περιορισμούς του άρθρου 7α του Ν. 3864/2010.
Τα δικαιώματα ψήφου αναλύονται ως εξής:
Στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται, σύμφωνα με το Άρθρο 14 παρ. 1 περ. β) του Ν. 3556/2007 στοιχεία για την αλυσίδα των ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων κατέχονται τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη B2Holding μεταβιβάζει η Eurobank το δάνειο της Αφοι Σαρακάκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μπρα ντε φερ» κυβέρνησης–θεσμών για το όριο προστασίας της πρώτης κατοικίας από τον πλειστηριασμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακραία φαινόμενα στην Ευρώπη: Καύσωνας και πυρκαγιές σε Ισπανία και Γαλλία, χαλάζι στα Βαλκάνια
- Wall Street: Κέρδη 1% για Nasdaq με άλμα των ημιαγωγών – Στις 52.000 μονάδες ο Dow Jones χάρη στη 3Μ
- Ζελένσκι: Απομακρύνει τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τον υπουργό Άμυνας
- Χέγκσεθ: Διεκδικεί επιπλέον 80 δισ. δολάρια από το Κογκρέσο για τις νέες επιθέσεις στο Ιράν



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.