Αύξηση των επιβεβαιωμένων αφίξεων κρουαζιερόπλοιων το 2019 έχει εξασφαλίσει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΛΠ, το 2019 τα κρουαζιερόπλοια που αναμένεται να καταπλεύσουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας ανέρχονται σε 605 από 524 που ήταν το 2018.
Κάτι που σημαίνει πως η αναμενόμενη αύξηση θα είναι της τάξης του 15,8%. Επίσης, αυτά που θα πραγματοποιήσουν home porting (εκκίνηση και ολοκλήρωση των πλόων του στο ίδιο λιμάνι) από το λιμάνι του Πειραιά αυξάνονται σε 372 το 2019 από 257 το 2018 (+44%).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απαντά το υπουργείο Ναυτιλίας για την καθυστέρηση της έγκρισης του Master Plan του ΟΛΠ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» από την Cosco: Εξετάζει προσφυγή στη Διαιτησία για το master plan του ΟΛΠ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΛΠ: Οι τελευταίες εξελίξεις για το master plan – Γιατί η Cosco σκέφτεται να ζητήσει παράταση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.