ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός, ο οποίος καταδίωξε τους δύο δραστες της αρπαγής ηλικιωμένης γυναίκας στην Κηφισιά και κατά τη διάρκεια συμπλοκής μαζί τους, τραυματίστηκε θανάσιμα ο ένας.
Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη, αλλά διέταξε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του αιματηρού περιστατικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυροβολισμοί στην Κάτω Κηφισιά – Ένας νεκρός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.