ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύγχρονοι πρωτοπόροι, διεθνείς καλλιτέχνες και κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί ολόκληρου του καλλιτεχνικού φάσματος συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα του Summer Nostos Festival (SNFestival) που επιστρέφει και πάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου 2019, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο, για να μας παρασύρει με την ανέμελη διάθεσή του.
Το Summer Nostos Festival 2019 υπόσχεται μια εβδομάδα γεμάτη μουσική, χορό, τέχνες, αθλητισμό, το 8o Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ και τη 2η Ημερίδα του SNF Agora Institute, τον αγώνα δρόμου «SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον», δράσεις για παιδιά και οικογένειες, πυροτεχνήματα, και πολλά άλλα.
Στη φετινή και πολλά υποσχόμενη διοργάνωση, μεταξύ άλλων, το Schoolwave συναντά τη Μήδεια, η φωνή της Neneh Cherry το γνήσιο ελληνικό λαϊκό τραγούδι σε ερμηνεία του Γιώργου Μαργαρίτη, οι indie rock ήχοι των Low την κίνηση του Akram Khan, και η νέα σύνθεση του Bryce Dessner (The National) τον Enro Rubik – δημιουργό του ομώνυμου κύβου.
Οι εκδηλώσεις όμως δε σταματούν μόνο στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στο Summer Nostos Festival οι τέχνες συναντούν τον αθλητισμό, τον διάλογο και τις δράσεις συμμετοχής σε ένα πολυπληθές πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα.
Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Nostos Festival 2019 εδώ.
Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πίκο και Λόλα»: Μια πρωτότυπη παράσταση κουκλοθεάτρου με δωρεάν είσοδο για παιδιά από 4 ετών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται οι The Cure στην Αθήνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Iggy Pop έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Energean: Θετική γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άδεια Αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο
- Sunlight Group: Ολοκλήρωση του έργου ReLiFe
- Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας: Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ζωντανεύουν στο Golden Hall με τη δράση «Winter Olympic Heroes»
- Χατζηδάκης: Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι πραγματικότητα την άνοιξη του 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.