ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.
Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν “σκύλα”, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω. Σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Κέρκυρα: Μετανιωμένος δηλώνει ο παιδοκτόνος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέρκυρα: Έτσι σκότωσε ο 52χρονος την κόρη του – H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
