ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων Μάνδρας και Ματιού: Επτάμιση χρόνια μετά η Πολιτεία αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε εμάς
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν δύο κυνηγοί στην Μάνδρα. Οι δύο άνδρες βρήκαν έναν ανθρώπινο σκελετό, ο οποίος ξεβράστηκε από το ποτάμι στην περιοχή Σούρες, έναν χρόνο μετά τις φονικές πλημμύρες.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί εάν ο σκελετός ανήκει σε θύμα των πλημμυρών που έπληξαν τη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 24 άνθρωποι.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα θύματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη περισσότερα, καθώς υπήρχαν άνθρωποι που δεν θα τους αναζητούσε κανείς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόρισμα-καταπέλτης για τη Μάνδρα: Πάνω από 39 αυθαίρετα κτίσματα μέσα στο ρέμα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: «Η Μάνδρα πλημμύρισε πάλι – Ντροπή στην κυβέρνηση και την Ρ. Δούρου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει σεξιστική ανάρτηση κατά της Ντ. Μπακογιάνη που αναδημοσίευσε ο Μ. Λαζαρίδης
- Κοινωνικός τουρισμός 2026-2027: Στους 300.000 δικαιούχους με 13μηνη διάρκεια – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις και τι αλλάζει στις παροχές
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη της Aΐόβα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.