ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Αλεξανδρής σε παρέμβασή του για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου, μίλησε με σκληρό ύφος για τον υπουργό Εργασίας και απάντησε στη δήλωσή του ότι οι δικηγόροι είναι εκφραστές της γραβάτας.
«Οι γραβάτες και τα μαντηλάκια νομίζω ότι δεν αντέχουν σε σοβαρό σχόλιο. Απηχούν τις απόψεις ενός πικραμένου μόδιστρου», σχολίασε ο ίδιος.
Ο κ. Αλεξανδρής, παρεμβαίνοντας στο mega, σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, αναφέροντας:
«Οι δικηγόροι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες που ζουν από την άσκηση της δικηγορίας. Χάνει την ουσία, χάνει τα χαρακτηριστικ σά του οικονομικού προβλήματος ο υπουργός και ασχολείται με την γραβάτα και με το μαντηλάκι. Αυτό αντιλαμβάνεται ως απονομή της δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδρής για τον υπουργό Εργασίας.
Να θυμήσουμε ότι ο υπουργός εργασίας είχε ξανασχοληθεί με τις γραβάτες και στο παρελθόν, καθώς είχε πει χαρακτηριστικά σε συνάντηση, που είχε με τους επιστημονικούς φορείς στο Μέγαρο Μαξίμου “Γραβάτα στο δικαστήριο όλοι φοράνε. Και το μπλοκάκι που βγάζει 800-1000 ευρώ το μήνα και οι δικηγόροι που βγάζουν 60.000, 80.000, 100.000 ευρώ το χρόνο που φοράνε τη γραβάτα την Αrmani και τη Dior”.
Διαβάστε ακόμα:
Αυτή είναι η άγνωστη εταιρεία που κινεί κρυφά τα νήματα στο Internet
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Morgante (Enaon): Η Ελλάδα διαθέτει ιδιαίτερα υψηλό δυναμικό για την παραγωγή βιομεθανίου – Έτοιμα τα δίκτυα για την υποδοχή
- Η AEGEAN επενδύει σε συμμετοχή 45% στην εταιρεία APELLA
- Χρηματιστήριο: Στα 20 ευρώ η ΔΕΗ και στα 9 η Πειραιώς – Πάρτι στη Metlen, «ξύπνησε» ο ΟΠΑΠ με το βλέμμα στις 9/2
- Φαραντούρης για τουρκικές NAVTEX: Ποιες ενέργειες προτίθεται να αναλάβει η ΕΕ έναντι τέτοιων ενεργειών;

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.