Ακόμη ένα θύμα προστίθεται στον τραγικό απολογισμό της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Μάτι την 23η Ιουλίου με τον αριθμό να ανεβαίνει στους 100. Τη μάχη με τη ζωή έχασε ένας 73χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και υπέκυψε από τα σοβαρά εγκαύματα που προκλήθηκαν σχεδόν πριν πέντε μήνες στην εφιαλτική φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 73χρονο Σπύρο Σπυρίδη, που υπέκυψε μετά από ισχυρό σηψαιμικό επεισόδιο ύστερα από 145 ημέρες νοσηλείας.
Στις 23 Ιουλίου, ημέρα της φονικής πυρκαγιάς βρισκόταν στο Μάτι με τη σύζυγό του και τα εγγόνια του, ενώ έσωσε τον 10χρονο εγγονό του προστατεύοντάς τον με το σώμα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία στη Ρόδο: Τι κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου κατηγορουμένου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομακτικό: 8χρονος παίρνει με ψυχραιμία το τιμόνι από τη μητέρα του που παθαίνει επιληψία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στο Μάτι: Μήνυση για το θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.