Menu
-0.21%
Τζίρος: 95.75 εκατ.

CrediaBank: Από σήμερα η διαπραγμάτευση των 212,3 εκατ. νέων μετοχών μετά τη συγχώνευση με την Ευρώπη Ασφαλιστική

Media

Αποκάλυψη για το «Τατουάζ»: Θα  προβάλλεται και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν;

Comments

Η σειρά που κέρδισε τη δική της θέση στην καρδιά μας τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha έχει όλες τις προδιαγραφές να συνεχίσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες και τρίτη σεζόν, όπως προκύπτει από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Τηλέραμα», ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου.

Αναφερόμενος στη σειρά που «σκίζει» σε νούμερα τηλεθέασης, ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουμε και για τρίτη χρονιά την αγαπημένη μας σειρά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, μολονότι έχει αυξημένες απαιτήσεις και πολλή δουλειά, το αποτέλεσμά της δικαιώνει.

Μεταξύ των άλλων, μάλιστα προέβη και σε αποκαλύψεις σχετικά με την πορεία εξέλιξης του χαρακτήρα του Νικόλα…

– Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτή η μεγάλη απήχηση που έχετε στον κόσμο;

«Ο κόσμος αισθάνομαι πως δικαιώνει και την ομάδα και τη σειρά. Το «Τατουάζ» έχει πολλή δουλειά και πολλές ώρες γυρισμάτων, όμως νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δεν εφησυχάζουμε σε τίποτα και θέλουμε να βγαίνουμε συνεχώς εκτός πλατό για εξωτερικά γυρίσματα και να μην κλεινόμαστε στους τέσσερις τοίχους. Φυσικά το πολύ καλό αποτέλεσμα έχει σχέση και με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου».

– Υπάρχει αυτό που λέμε «μυστική συνταγή της επιτυχίας»;

«Νομίζω πως όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνταγή. Για μια επιτυχημένη σειρά πολλά είναι που. παίζουν ρόλο. Πρέπει όλοι οι συντελεστές να «δέσουν» μεταξύ τους, να υπάρχει χημεία, το σωστό timing, το κανάλι… Είναι πολλοί οι παράγοντες μιας επιτυχίας».

– Στις σειρές σας, εκτός από το ερωτικό – κοινωνικό στοιχείο, έχετε έντονο και το αστυνομικό. Αυτό το κάνετε για να κεντρίζετε και το ενδιαφέρον μεγαλύτερου μέρους του κοινού, εκείνων που συνήθως δεν βλέπουν τις κοινωνικές σειρές;

«Το αστυνομικό στοιχείο είναι σε αυτή τη φάση της ιστορίας μας πολύ αναπτυγμένο. Θεωρώ πως είναι και το είδος της εποχής. Υπάρχουν πολλές αστυνομικές σειρές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το αστυνομικό στόρι αρέσει στον κόσμο και έχουμε σκοπό να το εξελίξουμε».

– Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές να συμβαίνει στον χαρακτήρα του Νικόλα;

«Βρισκόμαστε μόλις 20-30 επεισόδια μπροστά από αυτό που μεταδίδεται στην τηλεόραση, οπότε δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά. Θα δείτε τον Νικόλα να «τρέχει» υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη δημοσιογραφική του έρευνα, να κυνηγά τα αποκλειστικά του ρεπορτάζ και να βοηθά την αστυνομία στην υπόθεση παιδεραστίας που βρίσκεται σε εξέλιξη».

– Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν το «Τατουάζ» να συνεχίζεται και για τρίτη σεζόν. Πόσο πιθανό όμως είναι αυτό να συμβεί;

Ο Αντρέας Γεωργίου εξηγεί: «Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό, όμως πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να πάει και για μια τρίτη σεζόν. Το «Τατουάζ» αντέχει ακόμα μία χρονιά».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελένη Φουρέιρα: Γιόρτασε το Halloween με το απόλυτο American Horror Story πάρτι
Στα δικαστήρια η Εύη Βατίδου – «Δηλώνω αθώα» (video)
Η Σίλια Κριθαριώτη με τον Παναγιώτη Τσάκο στο επικό Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς το ζευγάρι της ΜΚΟ έστησε παγίδα στον τραγουδιστή – Αποκαλυπτικοί διάλογοι
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τις 16 συναυλίες της στο Παρίσι
Αντώνης Ρέμος: Πήγε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο
Η Σίλια Κριθαριώτη με τη Σοφία Βεργκάρα στην πιτσαρία της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη (video)