ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη με μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να ποζάρει με ανοιχτά και γυμνά πόδια στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο. Πρόκειται για ένα χώρο αφιερωμένο στη μνήμη των δολοφονημένων Εβραίων από τις δυνάμεις του Χίτλερ, που προκαλεί συγκίνηση και ρίγος. Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks εκμεταλλεύτηκε το χώρο ποζάροντας στο φακό για το Instagram.
Φορώντας ένα εκκεντρικό πράσινο φουσκωτό μπουφάν και μπότες, το μοντέλο στέκεται με ανοιχτά τα πόδια στο μνημείο, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Μια φορά το χρόνο πήγαινε κάπου που δεν έχεις ξαναπάει».
Τόσο η φωτογραφία όσο και το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη ήταν αρκετό για να εξαγριώσει τους χιλιάδες followers της, καθώς δεν έδειξε να σέβεται τη σημασία του χώρου.
https://www.instagram.com/p/BrKvH0SFlXf/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντρεύεται η κόρη του πλουσιότερου Ινδού – Το γλέντι και οι καλεσμένοι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Jensen Ackles και η Daneel Harris μας ξεναγούν στη λιτή και μοντέρνα κατοικία τους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Ποια παίκτρια έχει παιδί με πολύ γνωστό τραγουδιστή που κάνει καριέρα στην Ελλάδα;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλάκα: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία οι συγγενείς των θυμάτων για την ολοκλήρωση της αναγνώρισης και ταυτοποίησης
- Boeing: Πιθανές καθυστερήσεις στα νέα μοντέλα μετά από πρόβλημα στα 737 Max
- Μπιλ Γκέιτς: Ο Τραμπ κάνει λάθος που αντιτίθεται στις δικλίδες ασφαλείας για την AI – «Δεν αρκεί ένα kill switch»
- «Πνίγουν» το ιρακινό πετρέλαιο οι ναύλοι – Έως 20 δολάρια το βαρέλι το κόστος μεταφοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.