ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δάκρυα και λιποθυμίες αντίκρισαν όσοι παρευρέθηκαν έξω από την Ευελπίδων όπου ο γνωστός ενεχειροδανειστής Ριχάρδος κλήθηκε να μιλήσει στον εισαγγελέα. Η σύντροφος του Ριχάρδου στο άκουσμα της απόφασης «λύγισε», λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η 25χρονη καλλονή, με τις τέλειες αναλογίες, σύντροφός του, βρίσκεται δίπλα στον γνωστό ενεχυροδανειστή Ριχάρδο Μυλωνά όλες αυτές τις ημέρες, στηρίζοντάς τον και περιμένοντας υπομονετικά την έκβαση της υπόθεσής του.
Ο Ριχάρδος Μυλωνάς -όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso»- έχει αποκτήσει ένα παιδί με την ξανθιά καλλονή, ενώ έχει άλλα τέσσερα από τον προηγούμενό του γάμο. Η σύντροφος του Ριχάρδου δεν άντεξε να ακούσει την απόφαση που έστειλε τον βασιλιά του χρυσού πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Υπέστη σοκ και έχασε τις αισθήσεις της έξω από το κτίριο 6 στην Ευελπίδων.
Παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να τη συνεφέρουν, κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.
Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος δήλωσε αθώος, αλλά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου.
Σήμερα το πρωί ο 51χρονος Ριχάρδος Μυλωνάς κατέθεσε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης διά του συνηγόρου Αλέξη Κούγια, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι της δεύτερης φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης στο αποκαλούμενο κύκλωμα χρυσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ριχάρδος – Για φιάσκο μιλούν οι δικηγόροι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 8 οι προφυλακίσεις για το κύκλωμα λαθρεμπορίου χρυσού – Προφυλακιστέα και η γραμματέας του Ριχάρδου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ριχάρδος στον Κορυδαλλό! Στη φυλακή ο ενεχυροδανειστής. Διαβάστε ολόκληρο το απολογητικό του υπόμνημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aγορές για Ιράν: Έντονη αντίδραση αναμένουν οι αναλυτές – Το πετρέλαιο σε κατάσταση συναγερμού, στα ύψη τα «ασφαλή καταφύγια»
- Ισραήλ: Έκλεισαν οι πλατφόρμες φυσικού αερίου της Chevron και της Energean
- Ντόναλντ Τραμπ: Το μόνο που θέλω είναι ελευθερία για τον λαό του Ιράν
- Αμπάς Αραγτσί: Η επίθεση στο σχολείο θηλέων «δεν θα μείνει αναπάντητη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.