Menu
-1.92%
Τζίρος: 360.30 εκατ.

Multon: Στα 245 δισ. ρούβλια η αξία της πρώην εταιρείας εμφιάλωσης της Coca-Cola στη Ρωσία

Life & Style

«Ο Τροχός της Τύχης»: Παίκτης κέρδισε το πρώτο αυτοκίνητο για φέτος (video)

Comments

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση για 5η χρονιά στο Star! O «Τροχός της Τύχης» επέστρεψε ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά και μεγάλα δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα! Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε σήμερα (Πέμπτη 29/11) ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το πρώτο αυτοκίνητο, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το κέρδισε ο τυχερός παίκτης Κωνσταντίνος!

Ο 32χρονος Κωνσταντίνος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στο παιχνίδι και είναι ηλεκτρολόγος. Η ιδιαίτερη προφορά του, λόγω καταγωγής, ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή τον Πέτρο.

O παρουσιαστής δεν σταμάτησε τα πειράγματα στον Κωνσταντίνο, ο οποίος του θύμιζε, λόγω εξωτερικής εμφάνισης, τους Τούρκους πρωταγωνιστές σειρών, λέγοντάς του μάλιστα πως θα μπορούσε να παίζει εκείνος στην τουρκική σειρά «Elif», που προβάλλεται από το Star!

Ο Κωνσταντίνος ήταν νικητής μέχρι και τον 3o γρίφο αλλά κινδύνευσε στους δυο επόμενους γύρους από τη συμπαίκτριά του Μαρία. Τελικά στον 6o γύρο κρίθηκε το αποτέλεσμα και ο Κωνσταντίνος πήγε στον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος κέρδισε με τον τελικό γρίφο «πόλεις της Ελλάδας Καστόρια- Κατερίνη» το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο! Γιατί και αυτή τη χρονιά στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιδιαίτερα… εδέσματα και πανδαισία χρωμάτων στο GNTM – Οι φωτογραφίες της εβδομάδας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διακοπή στη δίκη για το C4I λόγω… ψύχους!30/11/2018 Η Μελάνια Τραμπ ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ουάσινγκτον

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία Σιφναίου: Πέθανε το γνωστό μοντέλο
Η Μαριάννα Λάτση σε εκδήλωση του υπουργείου Άμυνας
Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Ερμηνείες για Όσκαρ, ο Νίσον και το έπος Ραμαγιάνα
Ποια είναι τα 7 hot privé clubs του Λονδίνου που συχνάζουν οι Έλληνες
Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε ποιον υποστηρίζει στην κόντρα Βίσση-Καρβέλα και γιατί (video)
Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε €8.000 στη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – «Νιώθω θλίψη και οργή»
Γιατί η Πάρις Τζάκσον διεκδικεί 600 εκατ. δολάρια από την περιουσία του πατέρα της
Νότης Σφακιανάκης: Σπάνια εμφάνιση μετά από χρόνια απουσίας από τις πίστες
Έξαλλοι στην ΕΡΤ με την εμφάνιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Newsroom” ως θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Σε υποχρεωτική αργία αρχισυντάκτες και συντελεστές
Ξανά ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης (video)