Άργησαν να βγουν στον αέρα σήμερα το πρωί οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα», καθώς λίγο πριν από τις 6 το πρωί έπεσε «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό.
Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου αντιμετώπισαν με χιούμορ την κατάσταση και ανέβασαν στο Facebook φωτογραφία από το σκοτεινό στούντιο, λέγοντας πως αιτία ήταν κάποια τεχνικά προβλήματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Η ενέργεια αναζωπυρώνει τον πληθωρισμό, αλλά η οικονομία αντέχει
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Στη Σαλαμίνα προχωρά η δεύτερη από τις τρεις νέες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ – Στα 1,19 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του έργου»
- FT: Γιατί οι Βρυξέλλες πιέζουν τον Τραμπ να μην «φρενάρει» στις εξαγωγές ντίζελ
- Τριπλή διάκριση της IKEA στα Search & Discovery Awards 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.